İLİM TURİZM |

0 212 532 55 55 0 (212) 532 55 55
0 505 098 21 71 0 (505) 098 21 71

Umre Turlarında Farkımız…

Hac ve umre programlarıyla ilgili araştırma yapan birçok insan, çeşitli alternatiflerle karşılaşabilir ve kendilerine uygun gördükleri tur şirketi veya Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bizzat kendilerinin düzenledikleri organizasyonları tercih edebilirler.

Bu noktada kutsal topraklara umre ibadeti için gitmek isteyen insanların öncelikle neden umreye gidiyorum veya bu yolculukta kılavuzum neresi olmalıdır gibi soruların cevabını da kendilerinde araması gerekmektedir.

Bütün ibadetlerde insanların lâyıkıyla kul olabilme bilinci içerisinde öncelikli olarak aradıkları kriter genel olarak huzur ve huşu içerisinde olabilmektir.

Ayrıca daha önce hac ve umre ibadeti için kutsal topraklara yolculuk yapmış olsalar dahi öncelikler arasında bütün sorularına yanıt alabilecekleri din görevlileri ve bütün programlarda eşlik edebilecek donanımlı rehberlerin olması tercih sebepleri içerisinde yer alıyor.

İlim Turizm her bütçeye uygun bütün umre programlarında; ekonomik umre programları, servisli yakın mesafe umre programları, 5 yıldızlı umre programları, vip umre programları, kişiye özel umre programları, yürüme mesafeli umre programları gibi seçeneklere sahip tüm organizasyonlarında, ekibimizde yer alan din görevlileri ve rehberlerle 7/24 iletişim kurma imkânına sahipler.

Her hangi bir konuda ihtiyaç duyduğunuz vakit veya taleplerinizde din görevlilerimiz ve rehberlerimizle aynı otelde konaklayacağınız için daha kolay ve hızlı iletişim sağlayabileceksiniz.

Tercih ettiğimiz otellerimizin, herhangi bir sağlık probleminizde Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye’den görevlendirdiği doktor ve sağlık personellerinin bulunduğu hastaneye, kronik rahatsızlığı veya rutin kontrolleri olan misafirlerimizin Suudi Arabistan Devlet Hastaneleri’ne yakın mesafede olması da avantajlar içerisinde yer alıyor.

 Mukaddes topraklara yapacağınız hac ibadetlerinizin ve umre ibadetlerinizin tüm aşamalarında Mekke ve Medine programlarında, ziyaret yerlerinde, serbest vakitlerde ibadetlerinizi huzurlu bir şekilde yerine getirmeniz için siz değerli misafirlerimizin yanında olmaya bütün özverimizle gayret ediyoruz.

İlim Turizm Ailesi olarak bu güzel yolculukta, sizleri de ailemizin üyesi olmaya davet ediyoruz.

 Tüm soru, öneri ve talepleriniz için İlim Turizm iletişim kanallarından bizimle bağlantı kurabilirsiniz.

Kalbi dua ve hürmetlerimizle…